1.1

Foxy’s Paranormal Research (hierna Foxy’s genoemd) doet aan eerlijk en gedegen onderzoek.
Wij komen bij je langs voor een intakegesprek en in overeenstemming maken wij samen met een afspraak voor het onderzoek.
Meestal kunnen we dit onderzoek in een dag en een nachtdeel uitvoeren, maar in sommige gevallen is aanvullend onderzoek nodig, hierbij zal de onkostenvergoeding aangepast worden.

1.2

Foxy’s werkt niet in het bijzijn van mensen onder de 23 jaar oud (uitzonderingen daargelaten).
Tijdens het onderzoek is een woning, of locatie, verlaten. Er zijn geen inwoners en geen huisdieren aanwezig, ook mag er niet gerookt worden in de woning wanneer wij daar aanwezig zijn.
In uitzonderingsgevallen mag één van de bewoners aanwezig zijn, mits deze zich houdt aan de aanwijzingen van de Owners.
In verband met veiligheidsredenen kan een onderzoek eerder worden afgebroken, restitutie van betaalde vergoedingen is dan niet mogelijk.
Foxy’s behoudt zich het recht om door te verwijzen naar derden, dit kan een Geestelijke, een Healer of Medium, een medisch, of psychisch hulpverlener zijn.

1.3

Na het onderzoek heeft Foxy’s ruim de tijd nodig om alle beelden te schouwen.
Wij werken met een zeer ervaren onderzoeksteam, die allen opgeleid zijn om de beelden en geluidsopnames te kunnen analyseren.
In sommige gevallen zullen wij echter contact opnemen met onze collega’s in het buitenland, daar zijn dan extra kosten aan verbonden.
Om de geschiedenis van het huis/object te achterhalen werken wij met een historicus. De uitslagen en bevindingen van het historisch onderzoek wordt pas NA het onderzoek aan ons en de bewoners overgedragen.

Na het onderzoek wordt er een afspraak met de cliënt gemaakt waarin wij onze bevindingen overdragen.
Mocht de cliënt het uitgebreide historisch onderzoek, en een uitgeschreven verklaring van alle experts, willen hebben dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Ook is het mogelijk om tegen betaling al het beeld en geluidsmateriaal te verkrijgen (met uitzondering van het beeld- en geluidsmateriaal van mediums en geestelijke, of hun sessies).

Foxy’s streven is om overal een natuurlijke verklaring voor te vinden, we werken in de eerste plaats als parapsychologen en historische onderzoekers en pas daarna op mediamiek vlak.
Alle teksten en alle beeld- en geluidsmateriaal blijft eigendom van Foxy’s en mag ook niet zonder onze toestemming ergens geplaatst worden.

1.4

Wij houden bij het publiceren van ons materiaal altijd rekening met de privacy en publiceren altijd in overleg met de cliënt.
Als wij argumentatie voor niet publiceren niet terecht vinden zullen wij alsnog tot publicatie overgaan.
Foxy’s kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

1.5

Onze tarieven:

Een huisbezoek van een dag v.a € 75,-
Een huisbezoek van een dag, incl. reiniging, v.a  € 125,-
(Wanneer een pand groter is dan 150 m2 kunnen wij om een meerbedrag vragen.)

Een uitgebreide case, incl. alle rapporten (historisch onderzoek en onze conclusie) v.a €250,-
(Incl. *beeld- en *geluidsmateriaal + een toeslag van €75,-)
* Uitgezonderd de beelden van onze Mediums, Geestelijke en hun eventuele sessies.

1.6

Foxy’s Paranormal Research heeft een wachtlijst, toch doen wij er alles aan om een ieder zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen.
Omdat het debunken (analyseren van de onderzoeken) veel tijd in beslag neemt kan het een tijd duren voor wij alle onderzoeksresultaten binnen hebben. Momenteel zijn wij bezig om een manier te zoeken waardoor dit sneller kan gaan.
We houden je hier uiteraard van op de hoogte.