‘Gebeuren er onverklaarbare dingen in huis, of misschien op kantoor?’

Soms komt het voor dat er opeens van alles gebeurt in huis, of misschien op je werkplek, waar je geen vat op hebt.
Er worden klopgeluiden gehoord, de kinderen slapen niet, voelen zich angstig of vertellen verhalen over mensen die ’s nachts in hun slaapkamer naar ze staan te kijken.
Terugkerende nachtmerries, een gevoel van ‘bekeken’ worden, of steeds het gevoel hebben dat er iemand achter je staat. Hijg geluiden, zwaar ademen en zelfs grommen kan gehoord worden.
Als er dan ook nog eens spullen verdwijnen of onverklaarbaar van plaats verwisselen, dan wordt het hoog tijd om contact met ons op te nemen.

Het voordeel van Foxy’s Paranormal Research is dat wij met verschillende disciplines werken.
Wij hebben een zeer veelzijdig team waarin wij een medium tot onze beschikking hebben.
Het medium is ook nog eens Natuurgeneeskundige A Therapeut en bekend met klinische psychologie, Parapsychologie en beoefent in Spiritueel Coaching.
Zij heeft ook een Sjamanistische achtergrond waardoor zij als geen ander je huis op een liefdevolle, respectvolle en vooral veilige manier kan reinigen.

‘Foxy’s werkt met verschillende disciplines, wat een voordeel is’

Ons zeer uitgebreide technisch team onderzoekt het gehele huis om te kijken of er misschien ‘natuurlijke’ oorzaken te vinden zijn voor de manifestaties in de woning.
Het technische team werkt met de nieuwste hightech apparatuur, waardoor zij een goed beeld kunnen schetsen van de problemen waar je tegen aan loopt.
Daarnaast heeft ons team de beschikking over investigators die allen een relevante opleiding hebben in het bestuderen van het paranormale. Het is duidelijk dat ons team bekend staat om zijn uitstekende kwaliteiten.

Door onze vele disciplines zijn wij in staat om jou en je gezin op alle mogelijke manieren te helpen, te begeleiden en ook de juiste nazorg te geven.
Wij vragen hiervoor slechts een kleine onkostenvergoeding, die we in het voorgesprek nader overeenkomen.
Wij werken op een eerlijke, integere en discrete manier, wij houden niet van sensatie zoeken. Het is wat het is en niet anders.

‘Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op’

Wij staan altijd klaar om je het één en ander uit te leggen en misschien kunnen we je bij het eerste gesprek al uit de brand helpen.