Privacy verklaring

 

De regels voor de omgang met persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Hierin is vastgelegd dat je persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze moet verwerken.
Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ben ik verplicht om een privacyverklaring te schrijven waarin wij uitleg geven over de verzamelde gegevens.

Contactgegevens

www.foxysparanormalresearch.com
info@foxysparanormalresearch.com
(Of via social media, Foxy’s Paranormal Research op Facebook)

Persoonsgegevens verzamelen, waarom?

Foxy’s Paranormal Research ontvangt persoonsgegevens van lezers, via Google Analytics.
Met Google Analytics kan er, onder andere, bijgehouden worden welke doelgroep de website het meest bekijkt, welke berichten populair zijn en via welk medium ze op de website terecht zijn gekomen.
Deze informatie wordt gebruikt om de website te optimaliseren.
Google Analytics verkrijgt deze informatie via jouw IP-adres, maar heeft geen toestemming om jouw gegevens te delen met derden.

Je IP-adres wordt zichtbaar voor mij wanneer je een reactie op Foxy’s Paranormal Research achterlaat, hierdoor kunnen wij misbruik voorkomen door het IP-adres te blokkeren.
Het IP-adres is niet zichtbaar voor anderen.
Wanneer je een naam, website en/of mailadres plaatst bij een bericht is dit wel zichtbaar voor anderen,
je kunt er daarom ook voor kiezen om anoniem of met een pseudoniem te reageren.

Nieuwsbrieven worden alleen verstuurd zal wanneer je daar toestemming voor hebt gegeven, bijvoorbeeld door middel van een opgegeven email-adres.
Deze gegevens zal ik nooit delen met derden zonder jouw toestemming.

Opslag persoonsgegevens en het bewaartermijn

Foxy’s Paranormal Research bewaard de statistieken van bezoeken om de site te blijven optimaliseren.
Reacties onder berichten blijven zichtbaar zolang het bericht online staat.

Cookies

Foxy’s Paranormal Research maakt gebruik van cookies.
Deze worden gebruikt om informatie over het gebruik van de website te verzamelen.

Via Google Analytics 
Deze cookies zorgen dat ik het gedrag van mijn bezoekers in kaart kan brengen.
Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.
Wij hebben Google geen toestemming gegeven om informatie te gebruiken voor andere diensten.
Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden; (https://policies.google.com/privacy?hl=nl)


Social media 
Op Foxy’s Paranormal Research staan social media buttons.
Deze buttons werken door middel van cookies, waar wij geen invloed op hebben.
Wil je hier meer over weten, lees dan de privacyverklaringen van de social media kanalen.

Rechten

Als je Foxy’s Paranormal Research bezoekt geef je toestemming om jouw gegevens te gebruiken.
Je kunt een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging van je persoonsgegevens of het intrekken van je toestemming.
Neem hierover contact op via; info@foxysparanormalresearch.com

Mocht je het niet eens zijn met de manier waarop wij met persoonlijke gegevens omgaan, dan heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen.
Dit kun je doen via; www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Heb je iets gemist, of heb je een foutje gezien, schroom niet om te mailen.
info@foxysparanormalresearch.com

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.