Wat doen wij?

‘Foxy’s Paranormal Research is een non-profit organisatie’

Het doel van onze organisatie: Mensen helpen op het gebied van paranormale zaken.
Wij werken op een holistische en empathische manier, dit zorgt ervoor dat wij verder kijken, zoals naar gezondheidsproblemen,
of eventuele problematiek achter de persoon, of het gezin.
Onze benadering is daarin coachend, het individu komt altijd op de eerste plaats te staan. Zo nodig verwijzen we door naar derden.

‘Wij werken op een holistische en empathische manier’

We beginnen altijd met een intake gesprek, waarin we een beeld proberen te krijgen van de problemen, om zo gericht mogelijk te kunnen helpen.
In een aantal gevallen is een verder onderzoek niet eens meer nodig.
Gaan wij wel over tot onderzoek, dan wordt daar een afspraak voor gemaakt en we bespreken uitgebreid wat dit precies inhoudt.
Na het onderzoek wordt al het materiaal bekeken en beoordeeld door onze experts en de bevindingen worden besproken met de cliënt.

Tevens doen we historisch onderzoek, dit is vooral een belangrijk onderdeel bij Historische, of monumentale gebouwen/ gebieden.
Het is niet alleen heel interessant, het kan ook verhelderend zijn.
Al onze investigators hebben een relevante opleiding genoten, bij Foxy’s eigen academie de FoxAcademie en beschikken over degelijke ervaring in dit vak.
Foxy’s Paranormal Research werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, waardoor onze onderzoeken van goede kwaliteit zijn.

Heb je het idee dat er meer in je woning is dan alleen je gezin? Vind je dit naar of wil je zekerheid?
Je kunt altijd contact met ons opnemen.

*Houdt er wel rekening mee dat wij een wachttijd hebben.
In noodgevallen zullen wij er alles aan doen om je zo snel mogelijk te hulp te schieten, of we brengen je in contact met een samenwerkend team.

‘Wij zijn altijd op zoek naar gebouwen of woningen met een geschiedenis’

Heb je een hotel, historisch gebouw, of een woning met een geschiedenis en gebeuren er onverklaarbare dingen?
Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.
Zelfs als je niks merkt van paranormale activiteiten, wij zijn altijd geïnteresseerd in historische gebouwen. Elk onderzoek is anders en wij zijn nooit uitgeleerd.

Schroom niet om contact met ons op te nemen, als je een onderzoek wilt laten doen, of als je alleen maar nieuwsgierig bent.
Op de contactpagina vind je alle contactinformatie.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.