Wat houdt onze organisatie in?

‘Foxy’s Paranormal Research is een non-profit organisatie’

Wij komen bij mensen thuis om te onderzoeken of er paranormale zaken spelen, hierbij kijken wij ook naar eventuele problematiek achter de persoon of het gezin.
Onze benadering is daardoor, behalve onderzoekend naar het paranormale, ook psychisch en coachend.
Door een holistische en empathische manier van werken, letten wij ook op gezondheidsproblemen en/of veranderingen in de gezondheid.
Het individu komt altijd op de eerste plaats te staan. Zo nodig verwijzen we je door naar derden.

‘Wij werken op een holistische en empathische manier’

Al ons onderzoeksmateriaal wordt bekeken en beoordeeld door experts, na een onderzoek nemen wij altijd weer contact met de cliënt op om onze bevindingen te delen.
Tevens doen we historisch onderzoek, dit is vooral een belangrijk onderdeel bij Historische of monumentale gebouwen of gebieden. Hierbij overleggen we ook altijd met experts.
Alle Paranormal Investigators hebben een relevante opleiding en ervaring, ze hebben de FoxAcademie doorlopen of zijn nog in opleiding.
Foxy’s Paranormal Research werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, daarnaast experimenteren en ontwikkelen wij ook eigen apparatuur, zodat wij je altijd op een zeer goede en betrouwbare manier van dienst kunnen zijn.

Heb je het idee dat er meer in je woning is dan alleen je gezin? Vind je dit naar of wil je zekerheid?
Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een onderzoek. Houdt er wel rekening mee dat wij een zeer lange wachttijd hebben. In noodgevallen zullen wij er alles aan doen om je zo snel mogelijk te hulp te schieten of we brengen je in contact met een samenwerkend team.

‘Wij zijn altijd op zoek naar gebouwen of woningen met een geschiedenis’

Heb je een hotel, historisch gebouw of een woning met een geschiedenis en maak je of je klanten onverklaarbare dingen mee? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.
Ook als je niks merkt van paranormale activiteiten zijn wij altijd geïnteresseerd in historische gebouwen, wij leren hier namelijk veel van. Leren staat voor ons gelijk aan verbeteren en perfectioneren.
Dus bel ons gerust als je een onderzoek wilt laten doen in een historisch gebouw of op een historische plek.

Schroom niet om contact met ons op te nemen, ook als je alleen maar nieuwsgierig bent of vragen hebt op een ander gebied.
Op de contactpagina vind je alle contactinformatie.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.